Ateveu 2014

VII Mostra de cançó d'autor


L’Ateveu porta, un any més, la millor cançó d’autor a la Geltrú

Desperta!, l’associació cultural de l’Esquerra Independentista vilanovina, presenta la vuitena edició de la seva Mostra de Cançó d’Autor Ateveu, que enguany se celebrarà els dies 5 i 6 de setembre al seu escenari habitual, la plaça de l’Assumpció.

Amb la voluntat de tancar, un any més, l’estiu musical de la ciutat i de retrobar-nos tots plegats després de les vacances, l’Associació Cultural Desperta! ha presentat el cartell de l’Ateveu 2014, un festival que, lluny de la massificació i dels grans pressupostos d’altres esdeveniments musicals, troba en l’intimisme, la familiaritat i la militància dels artistes que hi participen la seva raó de ser.

Des de les primeres edicions del festival, els organitzadors han volgut combinar la presència de figures amb molts anys d’escenari a sobre amb joves promeses de la cançó o amb els artistes que destaquen més en aquests moments; l’estil més clàssic, amb el més agosarat; la tendresa, amb l’humor o amb l’esperit més combatiu; la festa, amb la lluita. La llista de cantants que han passat per l’Ateveu inclou noms com Pere Tàpias, Pau Riba, Titot, Quico Pi de la Serra, Joan Reig, Meritxell Gené, Toti Soler, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Feliu Ventura, Cris Juanico, Joan Isaac o Bikimel, entre molts altres.

Artistes participants

Josep M. Cantimplora

Carles Belda i Jaume Arnella

Roger Mas

Clara Andrés

L’Ateveu a banda, una oportunitat per als artistes novells

Carla i Pau

Les nines russes

I després dels concerts, la festa

Per acabar les nits d’Ateveu, l’organització ha preparat més música. Divendres, PD Noos&Gürtel seran els encarregats d’allargar la nit. Dissabte, després de l’èxit d'ara fa dos anys, el karaoke en català tornarà a ser el protagonista de la nit: una bona oportunitat perquè tothom que ho desitgi pugui agafar el micro i pujar a un escenari per cantar una cançó.

Les dues sessions del festival –que seran, com sempre, gratuïtes- començaran a les deu de la nit amb la secció Ateveu a banda. Tres quarts d’hora més tard, pujaran a l’escenari de les escales de l’església de la Geltrú els participants a l’Ateveu.

L'Ateveu el fan possible...

Organització

Amb el suport de

Patrocinadors

Bar Rosell
Okonos Fotografia
Can Turky's
La Parròquia
Celler de Can Solà
Hotel Ribes Roges
Caves Torrents Carbó
Cafeteria Sinatra
La Gàrgola
Ypsilon
Bar Itàlia
La carpeta moderna
Jordi Carbonell
David Pla Instal·lacions
Teixits Baig
Cal Xarli
Pastisseria Blanch
Vins Aviñó
JR Supermercats
La Treva
Construccions Contreras
El tercer temps
Marejol
Lotus
Codmar
Quagga Associats
Quindós