Desperta Vilanova

Qui Som?

Som una Plataforma Ciutadana que pretén millorar Vilanova del Vallès.

Ens agrada el nostre Poble, però no així com es troba avui dia !

Al Maig del 2022 vam iniciar aquest camí per prendre iniciatives i donar-li un impuls de millores al nostre municipi des de la gent que estem disposats a fer-ho i amb ganes de treballar.

Per això ens hem enfocat en els temes que més Ens Preocupen, analitzant la situació actual de cadascú i exposant-la a aquesta plataforma.

Penses com nosaltres #DespertaVilanova?

Contacte !

Últimes Novetats!

Resum de les últimes novetats que van passant dia a dia a Vilanova del Vallès, per facilitar-vos l'actualització.

  • 02/08/2022, La previsió de deute públic als bancs per a finals del 2022 està prevista en 7.035.000€. Comparant-la amb el deute públic del 2021 que era de 2.683.000€, aquest any augmenta en un 263%.

Informació extreta de documents publicats a l'Ajuntament de Vilanova del Vallès.

  • 08/08/2022, Les primeres pluges sobre el Parc Fluvial han evidenciat la mala execució de l'obra i han deixat a la vista la manca de drenatge en tota l'extensió del parc possiblement a causa d'un mal disseny de recollida i evacuació d'aigües o bé a la seva inexistència.

Les pluges d'aquest mes d'agost han continuat evidenciant el mateix problema.

  • 18/08/2022, El dia d'ahir 17 d'agost DEL 2022 i com a plataforma veïnal, hem presentat una carta a l'alcaldessa Sra. Yolanda Lorenzo i al seu equip de govern adjuntant les 218 firmes recollides fins ahir de la iniciativa popular oberta a Change.org per sol·licitar la paralització del Projecte de la Piscina a Can Rabassa i sol·licitar que es faci una consulta popular per decidir-ne la viabilitat.


VOLEM UNA CONSULTA POPULAR. El poble ha de poder votar si creu que la piscina pot anar a un lloc millor o, si no, volem la piscina per la important inversió que suposa. El projecte de la Piscina a Can Rabassa ha de ser paralitzat fins que es faci la consulta popular i el poble decideixi el seu futur.


Estat actual:

2a licitació aprovació oficial segona quincena d'Agost.

Import licitació previst 1.240.000 €. Termini d'execució 5 mesos.


La iniciativa segueix OBERTA i seguim recollint signatures !! Link petición en Change.org


  • 29/08/2022, Volem un municipi on es cuidi l'estètica i la seguretat de les terrasses dels negocis de l'hostaleria i la restauració on es faciliti models homologats de plataformes amb facilitats pel seu disseny i instal·lació. Amb el seu èxit ajudem que el nostre municipi avanci i sigui més conegut.


Preocupar-se pel creixement dels negocis del municipi representa un benefici per a tots els ciutadans. El sector de l'hostaleria, la restauració i el comerç és un puntal fonamental en què cal tenir una atenció especial.

Quins Temes Ens Preocupen?

Desperta Vilanova, diem prou!